30 oktober 2020

Prijsverwachting 0x (ZRX) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor 0x in 2018? Wij gaan er vanuit dat vrijwel iedere bezitter of investeerder die zich bezighoudt met crypto zich op een gegeven moment af gaat vragen wat de waarde van zijn bezit of investering gaat zijn naar verloop van tijd.

Dit is precies wat we in deze post willen bespreken. We zullen onze verwachting uitspreken over de prijs van 0x (ZRX) in 2018.

Wat verwachten wij van de koers van 0x in 2018?

Natuurlijk zullen wij de eerste zijn die toegeven dat we absoluut geen waarzeggers zijn. We kunnen beter niet spreken van een voorspelling maar liever van een verwachting.

0x is het protocol dat het verhandelen van Ethereum tokens (ERC20) op de blockchain mogelijk wil maken. Het wordt onder meer gebruikt door gedecentraliseerde exchanges.

Nu is het helaas nog steeds zo dat gedecentraliseerde exchanges weinig populariteit genieten bij het grote publiek. Wij verwachten dat er nog wel wat tijd overheen zal gaan alvorens we een echt goede dEx hebben. Het grote probleem van deze exchanges is namelijk liquiditeit.

Dit zorgt ervoor dat het in sommige gevallen stomweg niet mogelijk is om te handelen op een dEx, omdat er niet genoeg liquide middelen aanwezig zijn.

Dit alles wil niet zeggen dat decentralised exchanges niet de toekomst hebben. Eigenlijk is iedereen het daar over eens. Daarom zien we dan ook nog steeds een jaar met groei voor ons voor 0x.

prijsverwachting 0x 2018

Onze verwachte prijs van 0x in 2018: $1,55-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van 0x in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht