Prijsverwachting Basic Attention Token (BAT) 2018 – wat gaat de koers doen?

Wat is onze prijsverwachting voor Basic Attention Token in 2018? Wij gaan er vanuit dat vrijwel iedere bezitter of investeerder die zich bezighoudt met crypto zich op een gegeven moment af gaat vragen wat de waarde van zijn bezit of investering gaat zijn naar verloop van tijd.

Dit is precies wat we in deze post willen bespreken. We zullen onze verwachting uitspreken over de prijs van Basic Attention Token (BAT) in 2018.

Wat verwachten wij van de koers van Basic Attention Token in 2018?

Natuurlijk zullen wij de eerste zijn die toegeven dat we absoluut geen waarzeggers zijn. We kunnen beter niet spreken van een voorspelling maar liever van een verwachting.

Het BAT project richt zich op het verbeteren van de online advertentie markt. Door deze eerlijker te maken voor zowel adverteerders en gebruikers middels een systeem dat ‘attentie tokens’ uitdeelt voor bijvoorbeeld een video-view. Door de attentie (aandacht) van een gebruiker te monetizen wordt voor gebruikers/klanten een meer klantvriendelijke omgeving gecreëerd.

Tegelijkertijd hebben adverteerders minder last van zakens als ad-blockers en hebben monopolisten zoals Google en Facebook minder in de melk te brokkelen.

Wij vinden dit een zeer helder, praktisch en innovatief concept. Het project is nog wel erg jong, wat wil zeggen dat het eigenlijk nog in de kinderschoenen staat. Maar het heeft wel degelijk een zeer praktisch nut. Daarom denken wij dat BAT een van de coins gaat zijn die een flinke groei door zal gaan maken de komende jaren.

Of dat ook al in 2018 gaat gebeuren is lastig te zeggen maar het staat wel vast dat dit project enorme potentie heeft.

prijsverwachting Basic Attention Token 2018

Onze verwachte prijs van Basic Attention Token in 2018: $0,55-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van BAT in 2018! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de mBasic Attention Tokent zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht