Binance Coin (BNB) verwachting 2021/2022 – wat gaat de prijs doen?

Wat verwachten wij van de prijs van Binance Coin (BNB) in 2021? Dat gaan we je in dit artikel proberen uit te leggen. Binance runt, zoals vele enthousiaste cryptovolgers wel zullen weten, al jarenlang de grootste exchange van de wereld.

Vrijwel elke coin is op Binance te verhandelen. Binance is betrouwbaar, snel en heeft lage transactiekosten. Dat is voor miljoenen klanten reden om voor Binance te kiezen. BNB is de coin waarmee je op de exchange betaalt voor je transacties.

Dat is dan ook precies de reden voor de bullish ontwikkelingen rondom BNB. De coin heeft simpelweg een zeer direct en praktisch nut. Het is een van de weinige cryptocurrency projecten waarvan je direct zou kunnen stellen dat het in de praktijk wordt toegepast en een doel heeft.

Geen doel in de toekomst, of mooie plannen; nee, het wordt vandaag de dag door miljoenen mensen gebruikt. Dat kan waarschijnlijk zelfs Bitcoin niet eens zeggen. Wij denken dan ook dat zolang de cryptomarkt actief en zolang Binance een grote speler blijft, dat ook BNB relevant zal blijven.

Onze prijsverwachting voor BNB in 2021: $65.

Uiteraard willen we aangeven dat dit een verwachting is, een mening. De cryptomarkt blijft uitermate grillig en onvoorspelbaar en investeren in cryptovaluta brengt nog steeds een risico met zich mee.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals BNB?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht