Binance verdubbelt Referral Commissie, prijs van BNB knalt omhoog

De bekende crypto exchange Binance heeft vandaag aangekondigd dat het de commissies op zijn affiliate programma gaat verhogen. Daar waar de commissie tot vandaag op 20% lag wordt dit nu 40%. Helaas geldt deze verhoging wel alleen voor mensen die >500 aan BNB op hun account hebben staan. Momenteel komt dat overeen met zo’n 8.000 dollar.

Logisch gevolg van deze aankondiging is natuurlijk dat er meer vraag naar BNB coins wordt gegeneerd. Daarop wordt BNB uiteraard meer waard en dat is dan ook te zien in onderstaande grafiek. Vlak na de aankondiging, omstreeks 12.00 schoot de koers omhoog, de stijging stokte uiteindelijk toen de 16$ werd bereikt. Voor de meeste actuele prijs van de Binance Coin kun je kijken op coinmarketcap.

binance referral 40%

vlak na de post, omstreeks 12.00, schiet de koers omhoog

Wat houdt het referral/affiliate programma precies is?

Binance laat iedereen die een Binance account heeft andere mensen ‘aanbrengen’. Deze verdienen vervolgens 20% (en nu dus in sommige gevallen 40%) van de trade-fee van elke trade die de aangebrachte user voltrekt. Vaak gaat het hierbij om kleine bedragen, de trade-fee’s zijn immers behoorlijk laag bij Binance, maar als er genoeg gebruikers zijn aangebracht kan er toch een leuk passief inkomen mee worden verdiend.

Bij deze exchange betaal je in principe 0,1% van je trade aan fees. Als je echter ook BNB coins in je bezit hebt betaal je nog maar 0,05% aan fees. Als je dus voor 100 euro aan crypto koopt op Binance betaal je zonder BNB te bezitten 10 cent aan fees en met BNB coins in je bezit nog maar 5 cent.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht