Binance weer online na systeem update – 70% korting op fees

De exchange Binance, qua volume de grootste exchange ter wereld, is sinds enige tijd weer online. Het platform was een kleine 24 uur instabiel en offline nadat het een update doorvoerde. Als bedankje voor het ongemak heeft Binance aangekondigd dat ze de komende 2 weken maar liefst 70% korting geven op de tradefees.

Wij van cryptocoinsnieuws.nl zijn al tijden goed te spreken over Binance. Zo hield de exchange haar klanten de afgelopen 24 uur uitstekend op de hoogte van de voortgang van de update via Twitter. Dit gold zowel voor de CEO als de normale Binance account.

Het geven van 70% korting op de fees is daarnaast ook een mooie geste van Binance. Als ze inderdaad zoveel verzetten als ze zelf zeggen dan kost deze 70% korting ze over de komende 2 weken miljoenen. Het is goed te zien dat Binance vertrouwen wil kweken. Er is altijd een bepaald wantrouwen vanuit de cryptocommunity als het gaat om exchanges. Ze zijn natuurlijk een gemakkelijk doelwit en nemen juist wat weg van het decentrale karakter van cryptovaluta.

Vooralsnog zijn er echter nog geen decentrale exchanges. Mocht je jezelf willen aanmelden bij Binance, gebruik dan deze link, hiermee support je deze website en daarvoor zijn we je uiteraard dankbaar!

John McAfee en Hacks

Gistermiddag kwam John McAfee op Twitter met berichten over een eventuele Binance hack.

Binance reageerde hierop met de volgende tweet:

Overigens reageert de markt meteen met een soort prijs correctie. Doordat de Binance prijzen niet zijn geupdate op bijvoorbeeld Coinmarketcap.com waren de prijzen van sommige cryptovaluta niet up to date. Kijk bijvoorbeeld naar onderstaande screenshot van Icon. In de komende uren zal Icon (ICX) dus flink in waarde toenemen (tenminste op coinmarketcap).

icon icx binance

De Binance prijs loopt achter op die van de rest van de markt

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht