De balans opmaken: hoe staat het er halverwege 2019 voor met BNB?

Nu we in de zomerperiode zitten is het een goed moment om eens terug te kijken naar de prijsontwikkeling van BNB in 2019. Het jaar is alweer meer dan door de helft en dus is het een interessant moment om eens terug te blikken. Wat is er gebeurd tot nu toe en wat zijn de redenen die daaraan ten grondslag hebben gelegen. We gaan het je in dit artikel laten zien.

De prijs, wat is er gebeurd?

BNB is de coin die het tot nu toe het beste heeft gedaan in 2019. De coin van de grootste exchange ter wereld, Binance, heeft zelfs nieuwe All Time High waarden aangetikt. Iets dat maar voor weinig andere cryptovaluta is weggelegd over het afgelopen jaar.

De exchange timmert simpelweg aan de weg. Er worden nieuwe coins toegevoegd, er wordt gewerkt aan een decentrale exchange, er worden nieuwe Fiat opening gecreëerd en over het algemeen kun je stellen dat de gebruikerservaring op Binance de andere exchanges aan het overstijgen is.

Dit heeft uiteraard invloed op de prijs van BNB, de token die hoort bij de exchange. BNB is eigenlijk het hele jaar al aan het stijgen. Het jaar begon omstreeks de 6 dollar en op het hoogtepunt van het jaar (tot nu toe) was BNB zelfs een kleine 40 dollar waard. Een ongekende stijging.

BNB doet het fantastisch in 2019, wij verwachten dat deze tendens zich voort gaat zetten in de tweede helft van het jaar.

 

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht