27 mei 2020

Bitcoin Cash komt tot bedaren – koers daalt met 25%

De hectische dag van gisteren heeft Bitcoin Cash bepaald geen windeieren gelegd. Toch normaliseert de koers nu enigszins.

Zoals bekend voegde Coinbase gisteren Bitcoin Cash toe aan zijn platform. Dit ging niet onopgemerkt voorbij zullen we maar zeggen. De community stond gister even z’n kop.

Een kleine selectie van het nieuws van gisteren:

Vooral op Reddit was er werkelijk een storm van kritiek aan het adres van Coinbase. Zo gaven veel mensen aan zich vanaf nu te distantiëren van Coinbase en er zelfs hun account op te zeggen. Deze kritiekgolf was wellicht ook wel wat overdreven. Het staat Coinbase uiteraard vrij een coin toe te voegen die ze zoveel mogelijk winst oplevert.

Wij bevelen mensen dan ook nog steeds aan zoveel mogelijk zelf hun coins in beheer te nemen, zodat je weinig te maken hebt met exchanges zoals Coinbase. De makkelijkste manier is het aanschaffen van een hardware wallet.

De storm is een klein beetje gaan liggen

Vandaag komt Bitcoin Cash terug op een enigszins normaal niveau. Momenteel schommelt de koers tussen de 3.000 en 3100 dollar. Een daling van ongeveer 25% ten opzichte van gisteren.

De verwachting is overigens niet dat deze rust heel lang aan gaat houden. We houden je, uiteraard, op de hoogte!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geinteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?
Maak gratis een account aan bij Bitvavo!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht

Secured By miniOrange