De balans opmaken: hoe staat het er halverwege 2019 voor met Bitcoin Cash?

Nu we in de zomerperiode zitten is het een goed moment om eens terug te kijken naar de prijsontwikkeling van Bitcoin Cash in 2019. Het jaar is alweer meer dan door de helft en dus is het een interessant moment om eens terug te blikken. Wat is er gebeurd tot nu toe en wat zijn de redenen die daaraan ten grondslag hebben gelegen. We gaan het je in dit artikel laten zien.

De prijs, wat is er gebeurd?

Op het moment van schrijven is 1 BCH ruim 300 dollar waard. Dat is weliswaar een stuk meer dan de ruim 100 dollar die BCH aan het begin van het jaar waard was maar nog steeds kunnen we niet zeggen dat Bitcoin Cash een geweldig 2019 heeft gehad tot nu toe.

Op het hoogtepunt van het jaar was 1 BCH zelfs meer dan 500 dollar waard maar dat momentum heeft nooit echt stand kunnen houden.

Het is de vraag of de ‘oorlog’ en de splitsing die daaruit voortvolgde Bitcoin Cash goed heeft gedaan. Het project lijkt nu meer dan ooit versplinterd en het kan simpelweg niet goed zijn voor het project dat er nu twee Bitcoin Cashen bestaan, waarbij het niet geheel duidelijk (voor de meeste mensen) wat de toegevoegde waarde is van beide.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht