Duitse Thuisbezorgd (Lieferando) laat je nu betalen met Bitcoin Cash

Op de Duitse variant van Thuisbezorgd (Lieferando) kun je vanaf nu, ook met Bitcoin Cash betalen. Het was al langer mogelijk om met Bitcoin te betalen maar hier wordt nu dus nog een crypto-variant aan toegevoegd. Dit is behoorlijk goed nieuws voor Bitcoin Cash, want op deze manier kan er bij maar liefst 13.000 restaurants betaald word met de cryptovaluta.

Dit alles was onder andere te lezen op Reddit, waar een poster liet zien hoe hij zijn pizza afrekende met BCH.

Afhankelijk van de populariteit van deze nieuwe functionaliteit zou het Nederlandse moederbedrijf (takeaway.com) er voor gaan kiezen om het ook in andere Europese landen gaan toe te voegen. In Nederland is het vooralsnog alleen mogelijk om met BTC bij Thuisbezorgd te bestellen.

lieferando bitcoin cash
Een screenshot van de betaalmogelijkheden die je nu bij de Duitse Thuisbezorgd hebt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij zijn zelf niet bepaald te spreken over Bitcoin Cash, want we vinden dat het een misleidende naam heeft. Toch kun je niet ontkennen dat dit een belangrijke win voor het project is, want takeway is een erg grote speler. Het geeft ook weer wat legitimiteit aan het project dat het de laatste maanden erg lastig heeft. Ten tijde van de toevoeging aan het Coinbase assortiment was BCH zelfs even meer dan 4000$ waard, een prijs waar momenteel nog maar zon 25% van over is.

In onderstaande gif, die gepost werd op Reddit, is te zien hoe een ‘Bitcoin Casher’ een bestelling betaalt met BCH.

Geïnteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals Bitcoin Cash?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo
Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

RoubaintoN

Auteur voor cryptocoinsnieuws.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *