Marktupdate (15 januari): Bull Run in aantocht?

Het blijft voorlopig een bijzonder gunstig jaar voor cryptovaluta. Daar waar we vorige week nog berichten over de nieuwe hoogtes die aanstaande leken daar is het deze week bevestigd dat we inderdaad voorlopig de weg naar boven hebben ingezet. Een trend-reversal heeft plaats gevonden.

Bitcoin

Uiteraard springt Bitcoin het meest in het oog. De grootste cryptomunt blijft stijgen en tikt op het moment van schrijven de $8.900 aan, het hoogste niveau in ruim 2 maanden. Belangrijker is echter dat het momentum van Bitcoin opwaarts lijkt te zijn geworden.

Dat wil zeggen dat dit niet een tijdelijke opleving betreft maar dat alles erop wijst dat de recente ontwikkelingen eerder vergeleken kunnen worden met die van april-juli 2019. De periode waarin de prijs van Bitcoin steeg van $3.500 naar ruim $13.000 in slechts 2-3 maanden.

Altcoins

Altcoins doen het zelfs nog een stukje beter dan Bitcoin, wat goed te zien is aan de Bitcoin dominantie. Deze ligt momenteel op ongeveer 66%, een lichte afname ten opzichte van enkele weken geleden. De meest in het oog springende coin is absoluut Bitcoin SV. Deze coin steeg over de afgelopen 7 dagen met maar liefst 200% (!).

Maar ook een coin als Dash doet het bijzonder goed. Dash steeg over de afgelopen week met 120% en is dus in prijs meer dan verdubbel in enkele dagen. Dit soort ontwikkelingen doen ons toch enigszins denken aan de gekte die we hebben meegemaakt in 2017 en (in mindere mate) in de zomer van 2019.

Liggen dergelijke ontwikkeling nu weer in het verschiet? We gaan het meemaken.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht