30 oktober 2020

Prijsverwachting Bitcoin Cash (BCH) 2019 – wat gaat de koers doen?

Wat verwachten wij van Bitcoin Cash in 2019. Wat denken we dat de prijs van Bitcoin Cash gaat doen in het nieuwe jaar? Het is zonder twijfel de meest ‘gehate’ coin van alle 2000+ cryptocoins in omloop: Bitcoin Cash.

De hard fork van Bitcoin (gerealiseerd in 2017) was lange tijd een luis in de pels van menig BTC aanhanger, en terecht. We hebben B-Cash niet voor niets in onze lijst van coins waarin je niet zou moeten investeren gezet. Nu gaan we hier niet weer uitleggen waarom wij vinden dat B-Cash misleidend is en het staat iedereen natuurlijk vrij te investeren in wat hij of zij maar wil. Bitcoin Cash is dan ook geen pure oplichterij maar zoals gezegd vooral misleidend.

We gaan uitleggen wat wij verwachten van de prijs van Bitcoin Cash in 2019, wat gaat de koers naar onze mening doen?

Wat is Bitcoin Cash en wat is onze prijsverwachting?

Bitcoin Cash is zoals gezegd de hard-fork van Bitcoin die in 2017 het levenslicht zag. Na een zeer sterk 2017 heeft Bitcoin Cash het in 2018 toch wat lastiger gekregen mogen we wel stellen. Wil je meer weten over B-cash? Lees dan eens deze post waarin we wat dieper ingaan op de materie rondom deze altcoin.

Onze voorspelling voor de verwachte koers van Bitcoin Cash in 2019

Wij zien het in 2019 zwaar in voor Bitcoin Cash. Het voornaamste ‘sellingpoint’ van B-cash, snellere en goedkopere transacties, is in 2018 min of meer teniet gedaan. Bitcoin zelf heeft op dat vlak grote stappen gezet en is nu goedkoper en door de introductie van het alom bekende lightning netwerk ook sneller dan Bitcoin Cash.

Er blijft voor B-cash dus weinig over vrezen wij. De coin heeft in 2018 al zeer veel verlies geleden (met name ten opzichte van Bitcoin) en het zal zich naar alle waarschijnlijkheid niet kunnen gaan onderscheiden in 2019. Wij voorzien een koersdaling voor B-cash.

prijsverwachting bitcoin cash bch 2019

Onze verwachte prijs van Bitcoin Cash in 2019: $175,-

– Wat denken jullie? Laat in de comments achter wat jullie verwachten van de prijs van Bitcoin Cash in 2019! Uiteraard weet helemaal niemand zeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen, maar speculeren is altijd interessant. We willen nogmaals benadrukken dat dit slechts een persoonlijke mening is, en in deze post vind je dus absoluut geen beleggingsadvies –

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht