2 stappen vooruit na een stap terug: BTC onderweg naar nieuwe recordwaardes

Na een fikse terugslag lijkt het er toch op dat Bitcoin de weg omhoog voorlopig weer heeft weten te vinden. Eind februari leek het er even op dat we zelfs een dusdanige pas op de plaatst zouden maken dat opeens de 40K weer in beeld zou komen. Die kant is het al met al dus niet opgevallen. In tegendeel, vanaf ongeveer een week geleden zit er weer schot in BTC.

Dat niet alleen, het heeft er zelfs alle schijn van dat we gaan proberen het vorige record te breken. Dat stond op ruim 58.000 dollar. Na een week van winst lijkt de kans dus aanzienlijk dat we op korte termijn richting de 60K kunnen gaan kijken. Iets dat een week geleden uiteraard nog ver weg leek.

bitcoin stijging 60k

Een daling wordt in deze bull-market steevast opgevolgd door herstel en nieuwe (hogere) waardes. Zolang dat patroon zich lijkt te voltrekken lijkt het erop dat de bull-market door gaat.

De bull-run, de opwaartse trend die nu al sinds maart 2020 stand houdt, lijkt ook nu weer een redelijk wonderlijk herstel zien. Steevast worden de dips opgekocht en we hebben het afgelopen jaar gezien dat er een boel dips zijn geweest. Meestal bleef de schade beperkt tot een daling van grofweg 20-30%, en dat lijkt dus ook nu weer te zijn gebeurd.

Het is een opvallende maar uiteraard zeer positieve tendens. De vraag is nu, zoals wel vaker, waar leidt dit alles toe? Kunnen we binnen niet al te veel tijd praten over een BTC koers van meer dan 60.000 dollar? Die kans lijkt alleszins aanzienlijk.

Geïnteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals BTC?

bitvavo

Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht