27 mei 2020

Amerikanen nemen in toenemende mate hypotheek om Bitcoin te kopen

Opvallend nieuws vandaag op de site van nieuwsnetwerk cnbc: steeds meer Amerikanen sluiten een hypotheek af om Bitcoin te kunnen kopen.

Dit zegt een Amerikaanse effectenbeheerder die de markt scherp in de gaten houdt. Volgens hem zit Bitcoin momenteel in een soort maniakale fase. Amerikanen sluiten volgens de beheerder/controleur (Joseph Borg) allerlei leningen af om maar zoveel in te kunnen stappen in Bitcoin. Daarbij gaat het om hypotheken, creditcards en andere soorten leningen.

Veel mensen zullen het verhaal van de Taihuttu familie kennen. Deze familie verkocht al haar bezittingen om deze vervolgens in Bitcoin te stoppen.

Voor hen heeft het uiteindelijk zeker goed uitgepakt, maar dat wil nog niet zeggen dat het een verstandige beslissing is geweest. Dit soort gevallen zijn ieder geval niet meer op zichzelfstaand en zeker in Amerika bereikt het nu dus een ‘hoogtepunt’.

“This is not something a guy who’s making $100,000 a year, who’s got a mortgage and two kids in college ought to be invested in.” Joseph Borg

Gaan er meer mensen een voorbeeld nemen aan de Bitcoin-familie Taihuttu? We zullen het in de gaten houden.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geinteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?
Maak gratis een account aan bij Bitvavo!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht

Secured By miniOrange