Belangrijke periode breekt aan op de Cryptomarkt

De cryptomarkt zit de laatste weken weer stevig in de lift. We zijn momenteel aangekomen op een kruispunt, de ‘resistance’ rond de $48K blijkt stevig te zijn. De vraag is nu waar we in de komende weken naartoe gaan. Kunnen we de 48K doorbreken, dan hebben de bulls weer alle momentum en het lijkt het een kwestie van tijd voor we richting de All Time High waardes kunnen gaan testen.

Vallen we vanaf hier weer een stuk naar beneden (lager dan $40K) dan is de kans aanzienlijk dat we dit jaar niet meer in de buurt gaan komen van de recordwaardes die in april van dit jaar gevestigd zijn.

Na een periode van ruim 2 maanden met nauwelijks prijsontwikkeling, zien we vanaf eind juli dat de prijs van BTC weer aan het oplopen is.

Einde aan patstelling

De periode half mei – eind juli was er een die niet al te opwindend was. Het was wachten op een uitbraak, die er dan ook is gekomen. In die zin is het natuurlijk niet heel aannemelijk dat we vanaf de huidige levels (~$45K) al te ver naar beneden zullen duikelen. Immers, waarom zouden mensen die niet hebben verkocht in de 30-40K range dat nu wel doen, voor dezelfde prijs?

Het is in ieder geval goed om te merken dat het opwaartse momentum weer even terug is. Dat wil niet zeggen dat het een voldongen feit is dat we vanaf hier al te snel richting de $64K (of hoger) kunnen gaan stijgen maar het helpt wel mee bij een sterke ‘rally’ richting het einde van het jaar.

Bitcoin heeft tijdens ‘Bull Jaren’ steevast de neiging om in het laatste kwartaal te pieken. Mocht dat ook dit jaar weer het geval zijn dan zou dat uitermate gunstig zijn voor de prijs van de grootste en meest bekende cryptovaluta.

Geïnteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals BTC?

bitvavo

Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht