26 mei 2020

Bitcoin blijft maar stijgen en tikt zelfs de $7.800 aan

Dat Bitcoin aan goed jaar bezig is, is nogal een understatement. Met name wanneer we het hebben over de laatste maanden dan kunnen we niet anders dan extreem enthousiast zijn als crypto volgers en enthousiastelingen. De afgelopen weken werden steeds hogere waarden bereikt en de laatste dagen lijkt het erop dat er zelfs sprake is van een soort ouderwetse FOMO.

Momenteel is 1 Bitcoin $7.800 waard, wat een stijging van meer dan 2000 dollar betekent ten opzichte van nog geen 7 dagen geleden. Bitcoin is zelfs zo goed bezig dat we op dit moment de hoogste waarden hebben bereikt sinds juli 2018. Het lijkt er dan ook op dat de positiviteit helemaal terug is in de markt. Berichten van bijvoorbeeld de aanstaande lancering van de Bakkt exchange wakkeren dat sentiment alleen nog maar meer aan.

bitcoin grafiek stijging

Een interessante grafiek: de Bitcoin prijs over grofweg de laatste 3 jaar. Let vooral op de scherpe stijging die we nu doormaken en met name ook het oplopende handelsvolume (de grijze staven onderaan de grafiek).

Waar ligt de top op korte termijn?

De verwachtingen lopen enigszins uiteen. De algemene tendens is dat de kans groot is dat we door kunnen stoten richting de 8.000 dollar of zelfs nog 1 of 2 honderd dollar daarboven. Het is echter wel realistisch om daarna, of zelfs nog voor we de 8k bereiken, een behoorlijke correctie te verwachten. Dit zal volgens velen ook altcoins de ruimte geven om mee te groeien, want dat is tot op heden nog geenszins gebeurd.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geinteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?
Maak gratis een account aan bij Bitvavo!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht

Secured By miniOrange