Bitcoin breekt uit na periode van grote onzekerheid

We kunnen eindelijk weer eens spreken van een onvervalste ‘break out’: Bitcoin is afgelopen nacht door het belangrijke weerstandsniveau van $45.000 gebroken. Het was alweer een flinke tijd geleden dat we op een vergelijkbare schaal zon positieve, opwaartse doorbraak zagen.

In bovenstaande grafiek is te zien dat we op dit moment weer op precies hetzelfde prijsniveau zitten als aan het begin van het jaar. Groot verschil: toen zaten we in een neerwaartse trend, terwijl we nu in een opwaartse trend zitten.

De vraag is natuurlijk of dit kan worden volgehouden. Het lijkt er in ieder geval op dat we op korte termijn nog wel even zullen gaan klimmen. Op $50.000 ligt weer een belangrijk weerstandspunt, deze zal op de korte termijn waarschijnlijk niet doorbroken gaan worden.

Toch is het goed om te merken dat er weer positieve beweging in de markt zit. We houden in de gaten waar dit naartoe gaat.

Geïnteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals BTC?

bitvavo

Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht