17 januari 2020
bitcoin crash herstel

Bitcoin herstelt zich, cryptocrash lijkt definitief voorbij

Alle grote cryptomunten hebben zich vandaag hersteld van de crash van de afgelopen dagen. De Bitcoin krabbelde op en zit inmiddels alweer ruim boven de $15.000.

Gisteren was er sprake van een enorme inzinking voor letterlijk de hele cryptomarkt. Geen enkele munt bleef bespaard, er werden zelfs verliezen geleden tot wel 40%!

Vandaag is alles anders, alle grote cryptomunten boeken flinke winsten en komen weer uit op het niveau van voor de ‘crash’. De grootste winnaar is opvallend genoeg Bitcoin Cash.

Zoals in onderstaande tweet is te lezen was dit geenszins de eerste crash van het jaar. Elke keer heeft Bitcoin zich hersteld en kwam het zelfs veel sterker terug.

https://twitter.com/robertreidmd/status/944208162630000641

Vertrouwen

Het vertrouwen van de markt zal door dit herstel groot zijn. Er werd al enige tijd een flinke correctie verwacht na het bereiken van de $20k mijlpaal. De crash van de afgelopen dagen ging hier uiteraard flink overheen.

Maar Bitcoin herstelt zich dus wederom. Zelfs na negatieve berichten uit de media en het bankenwereldje, zelfs na de toevoeging van Bitcoin Cash op Coinbase en zelfs na het failliet gaan van de Koreaans exchange Youbit is Bitcoin tóch weer op de weg terug omhoog.

De bubbel is in ieder geval niet geknapt. De hype is nog steeds gigantisch, dus wij verwachten dat met dit vernieuwde vertrouwen de prijs weer flink zal oplopen in de komende weken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *