14 juli 2020

Bitcoin binnen 2 tot 3 maanden naar de $40.000, aldus Mike Novogratz

Mike Novogratz, een van de bekendste Bitcoin aanhangers en investeerders, heeft gezegd dat hij denk dat de Bitcoin binnen niet al te afzienbare tijd naar de 40.000$ kan gaan.

In een interview met CNBC geeft de Wall Street veteraan aan dat hij verwacht dat als de koers en de interesse in Bitcoin zich zo blijven ontwikkelen de waarde van de Bitcoin binnen 2 á 3 maanden naar de $40.000 kan.

“I think at this pace it could hit $40,000 in three months, two months”

Volgens Novogratz komt er een grote stroom van geld naar Bitcoin, zeker nu de handel in futures begonnen is. Hij verwacht niet dat dit nadelige gevolgen gaat hebben voor Bitcoin.

Hij verwacht ook dat Ethereum een flinke groei gaat door maken in 2018, de zakenman geeft aan dat hij denkt dat Ethereum makkelijk 3 keer over de kop kan gaan in het aankomende jaar.

Uiteraard heeft Novogratz wel een eigen belang bij dit soort uitspraken, hij heeft namelijk een paar gigantische investeringsfondsen waarin mensen kunnen investeren in cryptovaluta.

Eerder posten we al een interessant interview met Novogratz, waarin hij een inkijkje geeft in hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij grote investeerders en cryptovaluta. Het interview is zeker de moeite waard.

Ledger Nano S - The secure hardware wallet

De veiligste manier om je Bitcoin op te slaan is met de Ledger Nano S hardware wallet

Écht weten hoe Bitcoin werkt? Wij bevelen het bovenstaande boek, Mastering Bitcoin, van harte aan. Geschreven door de meest inspirerende Bitcoin aanhanger van de wereld.
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geinteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?
Maak gratis een account aan bij Bitvavo!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht