26 oktober 2020

Bitcoin nadert belangrijke T-Splitsing na opwaartse beweging

De grootste cryptomunt heeft in de afgelopen dagen eindelijk weer eens wat terrein gewonnen. Na enkele weken van stilstand in de periode september-begin oktober is er nu weer sprake van een oplopende prijs. Op het moment van schrijven is 1 Bitcoin ongeveer $11.400 waard, daar waar de prijs van BTC in de afgelopen weken grofweg tussen de $10.500 en $10.800 schommelde.

Er is op dit moment sprake van een tweestrijd als we kijken naar de meningen van technische analisten. Is de afgelopen periode er een geweest van consolidatie voor een nieuwe opwaartse beweging, waarbij we zouden kunnen gaan kijken naar nieuwe hogere waardes (14-15K), of is deze recente opwaartse tendens een opwaartse bounce geweest in een bredere neerwaartse spiraal.

De meeste analisten lijken voor het laatste scenario te ‘kiezen’. Dit lijkt aan de ene kant logisch, de opwaartse trend die we sinds de Corona Paniek Dagen hebben gezien is namelijk wel degelijk afgetopt maar het is ook zo dat als we de Corona Paniek Dagen buiten beschouwing laten de trend voornamelijk opwaarts is geweest.

Een terugslag richting de $9.000 of zelfs nog lager (hetgeen in de lijn der verwachting van analisten ligt) lijkt ons een stevige tik voor Bitcoin. Júist in dit jaar lijkt het erop dat BTC eindelijk weer eens groei en stabiliteit toont.

Als de halving, de wereldwijde financiële onzekerheid en het triljoenen dollars die zomaar worden bijgedrukt (dikwijls ter ondersteuning van het volk met betrekking tot misgelopen inkomsten in verband met het Corona virus) geen positieve invloed hebben op de Bitcoin prijs, nadat deze uberhaupt al vrij laag stond, dan is de kans groot dat het erg lang gaat duren voor we weer in de richting van de $15.000 – $20.000 kunnen gaan kijken.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

bitvavo

Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht