Bitcoin nadert de $4100, altcoins stijgen mee

De laatste weken is er sprake van een gematigde uptrend in de cryptowereld. Als we ons focussen op Bitcoin dan is te zien dat de prijs van de grootste cryptomunt gestaag aan terrein aan het winnen is. Gisteren en vannacht is daar wederom een kleine bevestiging van gekomen. De prijs van 1 Bitcoin klimt nu voorzichtig richting de $4100.

bitcoin stijging
Vanaf begin februari is duidelijk de (gestage) stijging waar te nemen

Altcoins volgen (of leiden zelfs de dans)

In het kielzog van Bitcoin bevinden altcoins zich ook in het midden van een positief momentum. Enkele opvallende coins die we in het vizier hebben zijn bijvoorbeeld Ontology (+37% ten opzichte van 7 dagen geleden) en VeChain (+18% ten opzichte van 7 dagen geleden).

Ook grotere en bekendere altcoins zoals Bitcoin Cash (+18%) en Cardano (+18%) doen het over de afgelopen week bijzonder goed.

De meest opvallende speler, binnen de top 25 op basis van markt kapitalisatie, is zonder twijfel Tezos (XTZ). Deze coin is over de afgelopen 7 dagen met maar liefst 60% aan waarde toegenomen. Hiermee leidt deze cryptocoin de dans.

Gaan we het momentum voortzetten of blijven we voorlopig steken op dit niveau, met een totale market cap van zo’n 141 miljard dollar. We gaan het in de gaten houden.

Geïnteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo
Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

RoubaintoN

Auteur voor cryptocoinsnieuws.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *