Bitcoin nadert het beloofde land terwijl ook Ethereum omhoog schiet

Het beloofde land nadert voor Bitcoin. Dat niet alleen, er gloort ook een zeer belangrijke mijlpaal aan de horizon voor Ethereum. We gaan in deze post eens kijken naar de ontwikkelingen op de markt en wat deze ons vertellen over het crypto landschap anno november 2020.

Wat zit er nog in het verschiet richting het einde van het jaar en waar liggen kansen?

Bitcoin

De grootste cryptomunt is nog steeds aan het stijgen. De waarde van 1 Bitcoin is sinds enkele dagen redelijk overtuigend de 16.000 dollar grens doorgegaan. Wat een verschil met maart 2020, toen de prijs op het laagste niveau van 2020 lag (ongeveer $3.600).

Al met al is Bitcoin sindsdien bijna 5 keer zoveel waard geworden. De huidige stijgingen zijn in die zin opvallend te noemen. Er lijkt daadwerkelijk sprake van een ‘trend reversal’ te zijn geweest. We kunnen toch wel met enige zekerheid stellen dat we ons op dit moment in een bull run bevinden.

Hoelang deze gaat duren en waar we uiteindelijk uit zullen gaan komen is zeer de vraag maar feit is wel dat de kans enorm groot is dat we de All Time High waarden van december 2017 in de komende weken kunnen gaan testen.

Dit zal waarschijnlijk een bizar grote weerstand met zich meebrengen, ook al omdat veel mensen die in de periode 2017-2018 gekocht hebben nu alsnog met winst hun Bitcoin kunnen verkopen.

De tijd zal het leren.

Ethereum

Ether nadert op dit moment met rasse schreden de 500 dollar grens. Dat zou voor het eerst sinds juni 2018 zijn, bijna twee en een half jaar geleden. De all time high waarde van ETH lag in januari 2018 nog op 1200 dollar dus wat dat betreft heeft Ethereum nog wel enige groei ruimte.

Toch zijn de altcoins de laatste tijd wat achtergebleven bij Bitcoin. Of dit een blijvende trend is, dat is de vraag. In de voorbijgaande jaren is het steeds zo geweest dat Bitcoin winsten uiteindelijk ook weer terugvloeiden richting altcoins.

Tegelijkertijd is het zo dat de meeste mensen hun BTC voorlopig wel even zullen willen vasthouden.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals BTC en Ethereum?

bitvavo

Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht