26 mei 2020

Bitcoin op weg naar nieuwe hoogten? Koers weer richting de $17.000

Bitcoin is weer op de weg terug. Nadat de koers rond de kerstdagen amper heeft bewogen is er nu weer een duidelijke opwaartse trend waar te nemen. De koers van de grootste cryptomunt komt zelfs alweer in de buurt van $17.000

De crash van de afgelopen week hakte er op het eerste gezicht behoorlijk in. De aanval vanuit de media werd geopend en ook het toevoegen van Bitcoin Cash aan Coinbase was simpelweg geen goed nieuws voor Bitcoin.

Als je echter puur naar de koers van vandaag kijkt en niet naar het enorme verval van de afgelopen week, dan lijkt er in principe weinig gebeurd te zijn.

Toch is de Bitcoin uit een behoorlijk diep dal geklommen. Afgelopen vrijdag kwam de koers zelfs bijna onder de $11.000 uit. De daling hield echter geen stand en sinds die dip is Bitcoin dus weer flink in de lift.

bitcoin koers 20k

Bitcoin klimt omhoog. Bron: coinmarketcap

Momenteel is 1 Bitcoin ongeveer 16.300 dollar waard. Een stijging van 17% ten opzichte van 24 uur geleden.  Met het oog op het nieuwe jaar is dit een gunstig teken. Bitcoin heeft weer een ‘crash’ overleefd, is niet ingestort en blijft dus groeien.

Waar de koers tijdens de kerst van 2018 op zal uitkomen? Wie zal het zeggen, de kans lijkt ons groot dat het groeien nog wel een tijdje door zal gaan!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geinteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?
Maak gratis een account aan bij Bitvavo!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht

Secured By miniOrange