Bitcoin overtuigend in de plus; what’s next?

Gisteren knalde de prijs van Bitcoin voor het eerst sinds lange tijd weer eens door de $7.500 heen. Dat was feitelijk voor het eerst sinds de prijs van vrijwel alle cryptomunten finaal instorte toen de Corona Mania op z’n hoogtepunt was (12 maart).

Vlak daarvoor was Bitcoin immers nog aan een stevige opmars bezig. De grootste en meest bekende cryptomunt was het jaar begonnen met een rally die begon bij ongeveer $7.000 en eindigde op ongeveer $10.500. De hierboven genoemde instorting zorgde ervoor dat BTC daalde tot maar liefst $3.500 maar nu zijn we een ruime maand verder en waarempel: crypto is still alive!

Hoe nu verder? Vrijwel alle analisten zijn het erover eens dat we verder omhoog kunnen kijken mits we dit huidige niveau een tijd (~24-48 uur) kunnen vasthouden. Dat lijkt vooralsnog het geval. Er is een behoorlijke grote kans op een aardige stijging, die voorlopig zou kunnen eindigen rondom de $8.000.

Altcoins

Het zijn natuurlijk ook voort altcoins geen onbewogen 24 uur geweest. Veruit de meeste grote altcoins laten stijgingen zien van 5-10%. Met name Tezos heeft de afgelopen periode behoorlijk stevig herstel laten zien. Waar XTZ na de Corona Mania even uitkwam op een zeer magere $1,15 daar is de coin nu alweer flink ‘boven jan’: $2,70. Een stijging van ruim 250%.

Het is wederom een interessante periode. De verwachtingen zijn hoog gespannen en het lijkt er dan ook op dat Bitcoin en haar vriendjes een rooskleurige periode tegemoet gaan. Hoe lang deze stand gaat houden, zeker in deze uiterst roerige tijden? Dat gaan we meemaken.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals BTC?

bitvavo

Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht