Bitcoin richting $12.000?

Enkele dagen geleden berichtten we nog over de opmars van BTC richting de $10.300. De afgelopen dagen is er echter geenszins klad gekomen in de opmars van de grootste cryptomunt. Sterker nog, Bitcoin staat op het punt opnieuw een flinke stap voorwaarts te zetten.

Op het moment van schrijven is Bitcoin $11.400 waard. Volgens de meeste technische analisten is $11.500 het volgende grote ‘weerstandsniveau’. BTC heeft echter in de afgelopen dagen geen enkel teken van zwakte vertoond en de kans is zeer groot dat we wederom die weerstandslijn gaan testen.

Mochten we hier op overtuigende wijze door heen gaan breken (11.7-11.8K) dan is de kans enorm groot dat Bitcoin over de $12.000 heen gaat.

Ethereum

Ook altcoins staan alles behalve stil. ETH leidt al enige weken de dans en ook over de afgelopen 24 uur is er zeer stevige winst geboekt (+8.5%). Op het moment van schrijven is 1 Ether ongeveer 343 dollar waard, dat is het hoogste niveau sinds juli 2018.

Als we kijken naar de afgelopen maand, dan zien we dat Ethereum met maar liefst 50% in waarde is toegenomen. Ongekend!

Ripple

Ook XRP lijkt eindelijk weer eens te ontwaken, al is de opmars niet zo opvallend als die van menig ander altcoin. Ripple is uiteraard al jaren een van de grootste ‘hypecoins’. De belofte die XRP in 2017 leek in te lossen is echter nooit helemaal tot wasdom gekomen.

Op het moment van schrijven is 1 XRP ongeveer $0,25 waard. Dit betekent dat dit het hoogste niveau is in ruim een half jaar. Niet slecht. De verwachting is dat XRP in de komende dagen nog verder zou kunnen gaan stijgen.

Dit geldt eigenlijk voor de meeste altcoins. Het gros van deze coins is in de afgelopen periode uit een 2 jaar lange downtrend gebroken. De sky lijkt, op korte termijn, de limit.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

bitvavo

Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht