Bitcoin richting de 1800$ De langste ‘bear market’ zou weleens dramatisch kunnen eindigen

De afgelopen weken is er nauwelijks iets veranderd in de Bitcoin prijs en volgens de meeste technische analisten duidt dit erop dat de kans erg groot is dat we nog 1 keer een flinke stap terug moeten doen als het gaat over de prijs van Bitcoin.

De kans is zelfs aanwezig dat we de 1800$ of zelfs de 1200$ gaan aantikken. Analisten hebben meermaals aangegeven dat de verwachting bestond dat we op korte termijn weer naar boven zouden kunnen kijken (in ieder geval tot boven de 4000$) maar dit is absoluut niet gebeurd wat in principe een teken van zwakte is.

Begin januari brak Bitcoin nog uit tot boven de 1000$ maar dit was een stukje momentum dat helaas niet heeft kunnen standhouden.

Momenteel is het wachten op de volgende move en als we de geruchten mogen geloven dan is het niet onmogelijk dat we nog eens 40-50-60% naar beneden gaan.

Crypto Dog, een van de bekendste crypto-traders die ook op Twitter actief is geeft ook aan dat hij de kans aanzienlijk acht dat we nogmaals naar beneden zullen duiken.

Er zijn zelfs analisten die beweren dat we terug zouden kunnen gaan richting de 1200$. Dat lijkt ons wat al te extreem al weet je het maar nooit. De bear market is inmiddels de langste uit de crypto geschiedenis en dus is het niet onwaarschijnlijk dat zelfs de waarden die we nu kennen (rond de 3-3.5k) niet de laagste zullen zijn.

De meeste experts zijn het erover eens dat we uit de bear market zijn als we de 200 day moving average voorbij zijn. Dat zou betekenen dat we ruimschoots de 5-6000 dollar voorbij moeten, iets dat zeker op korte termijn niet al te aannemelijk lijkt.

RoubaintoN

Auteur voor cryptocoinsnieuws.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *