Bitcoin ruim boven de $9.000, altcoins volgen gestaag

Bitcoin is momenteel (wederom) bezig aan een interessante opmars. Enige tijd geleden werd de grens van 9.000 dollar doorbroken al bleek dat toen slechts van korte duur. Spoelen we door naar de tegenwoordige tijd dan zien we dat Bitcoin momenteel wederom de grens van 9.000 is doorgebroken. Het gaat erg belangrijk zijn om deze grens ‘vast te houden’. De komende dagen zouden wel eens bepalend kunnen zijn richting de aankomende weken en maanden.

Bitcoin

Op het moment van schrijven is Bitcoin ongeveer $9.150 waard. Een flinke toename ten opzichte van zowel 24 uur geleden maar met name ten opzichte van een week geleden. Bitcoin’s rally, die aan het begin van dit jaar werd ingezet, houdt dus nog wel even stand en dat is positief.

Altcoins

De ‘alts’ volgen zoals gebruikelijk het voorbeeld dat Bitcoin zet. Een van de meest opvallende grotere coins is op dit moment Cardano. Ten opzichte van 24 uur geleden is ADA met maar liefst 16% in waarde toegenomen en het heeft er alle schijn van dat Cardano nog wel even door kan gaan met groeien.

De mening van de meest bekende technische analisten lijkt overigens redelijk consistent: altcoins gaan in de komende periode terrein winnen ten opzichte van Bitcoin. De meeste alts hebben over de afgelopen 2 jaar zulke enorme verliezen geleden dat het niet meer dan logisch is dat, als we inderdaad blijven stijgen, de meeste altcoins sneller zullen groeien dan BTC.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht