Bitcoin snelt richting een All Time High

Ongelovelijk maar waar, Bitcoin lijkt in een ongekend tempo af te stevenen op nieuwe recordwaardes. Het is bijna 3 jaar geleden dat Bitcoin de $20.000 grens doorbrak en sindsdien is de prijs niet meer in de buurt geweest van die extreem hoge waardes. Nu lijkt het er echter op dat het een kwestie van tijd is voordat we de 20K grens kunnen gaan testen.

Op het moment van schrijven is Bitcoin $18.250 waard, wat een stijging van maar liefst 3000 dollar is ten opzichte van een week geleden. Als je kijkt naar de laagste waarde van dit jaar, die rond de uitbraak van de Corona Pandemie. Bitcoin stond op dat moment op $3.450. Inmiddels is de waarde dus meer dan 5 keer over de kop gegaan ten opzichte van dat moment.

Hoe dan ook is het interessant om te zien wat er nu gaat gebeuren. De grens van 20.000 dollar zal naar alle waarschijnlijkheid een enorme weerstand met zich meebrengen. Er zijn nog steeds mensen die in 2017 in Bitcoin zijn gestapt op het hoogtepunt van de mania. Die mensen kunnen nu hun BTC alsnog met winst verkopen.

Wij verwachten dat er behoorlijk veel mensen gaan zijn die dit ook daadwerkelijk gaan doen. Het is voor veel mensen simpelweg een te grote kans om te laten liggen. Er zijn gigantische verliezen geleden de afgelopen 3 jaar en die kunnen nu alsnog worden goed gemaakt. Als je niet tussentijds verkocht heb althans.

Altcoins

Alts blijven nog steeds gestaag terrein verliezen. Dit is iets van alle tijden. Altcoins houden nooit gelijke tred met Bitcoin als deze zich in een opwaartse trend bevind. Het is voor de meeste alts gewoonweg een kwestie van wachten totdat BTC iets afkoelt.

Het is in de cryptowereld steeds zo gebleken dat in dat geval de winsten vanuit BTC weer richting altcoins vloeien, waardoor BTC’s dominantie weer wat gaat terug lopen. De vraag is echter wanneer Bitcoin is uitgeraasd. Het zou goed kunnen dat dat in 2020 niet meer gaat gebeuren.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals BTC?

bitvavo

Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht