Bitcoin stijgt op maandagmorgen ineens naar grote hoogtes

Na een flink aantal sobere weken is het Bitcoin schijnbaar uit het niets gelukt om een flinke stap omhoog te zetten. De koers van de grootste en meest bekende virtuele munt steeg afgelopen nacht met maar liefst 5000 dollar, van ~34.000 naar ruim 39.000 dollar.

Bitcoin

Na de enorme koersval in mei bleef het bijna 3 maanden enorm rustig op de cryptomarkt. Is de volatiliteit nu weer in aantocht?

Einde aan patstelling?

De vraag is nu natuurlijk: komt er hiermee een einde aan een periode van extreme rust. Uiteraard is rust een betrekkelijke term in de cryptowereld maar de afgelopen weken waren enkele van de meest rustige uit de moderne crypto geschiedenis.

Prijs speculatie is in het geval van Bitcoin nooit ver weg dus ook nu luidt de vraag uit vele kelen: wat gaat volgen op deze plotselinge ‘spike’?

Onze prognose is relatief positief, zij het dat de huidige niveaus wel even vastgehouden dienen te worden. Een snelle terugval richting de 35K en het vaarwater zal naar alle waarschijnlijkheid wederom enorm rustig worden. Kunnen we het huidige level echter even vasthouden dan is de kans groot dat we op korte termijn richting de 40K kunnen gaan klimmen.

Geïnteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals BTC?

bitvavo

Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht