Bitcoin voor het eerst over de $19.000!

Bitcoin heeft vandaag maar weer eens een nieuwe All Time High bereikt. De grootste cryptomunt staat nu op $19.000 en is dus nog maar $1.000 verwijderd van de volgende grote mijlpaal, de 20k.

bitcoin 19000
Voor het eerst boven de 19.000 bron: coinmarketcap

Al met al is de waarde van de Bitcoin meer dan verdubbeld binnen een maand. Op 16 november was een Bitcoin nog $7500 waard. Ongetwijfeld heeft het bereiken van de $10.000 mijlpaal invloed gehad op de enorme stijging over de laatste paar weken. Deze werd breed uitgemeten in allerlei media en heeft zeker weten voor veel aanwas gezorgd.

Het was nog maar 18 dagen geleden dat we de $10.000 passeerden. We liggen dus op koers om een verdubbeling binnen een week of 3(!) mee te maken.

De laatste week is de Bitcoin trouwens opvallend stabiel, of dit door de lancering van de futureshandel op de Cboe komt is moeilijk te zeggen. Vanaf aanstaande zondag begint de handel op de CME, waarmee waarschijnlijk contracten met een veel grotere waarden gaan worden verhandeld.

bitcoin koers
Het koersverloop over de afgelopen 30 dagen. Bron: coinmarketcap

 

Ledger Nano S - The secure hardware wallet
De veiligste manier om je Bitcoin op te slaan is met de Ledger Nano S hardware wallet

Écht weten hoe Bitcoin werkt? Wij bevelen het bovenstaande boek, Mastering Bitcoin, van harte aan. Geschreven door de meest inspirerende Bitcoin aanhanger van de wereld.

RoubaintoN

Auteur voor cryptocoinsnieuws.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *