Bitcoin voor het eerst sinds maanden boven de $10.000 – Bull Run Confirmed?

De prijs van Bitcoin heeft vannacht voor het eerst sinds september 2019 weer de 10.000 dollar aangetikt. Op het moment van schrijven is 1 BTC zelfs $10.100 waard. De opwaartse trend, die feitelijk al rond 1 januari begon, is daarmee nogmaals bevestigd. Het lijkt erop dat de ‘bull run’ nu echt bevestigd is. Waar gaan we vanaf hier naartoe?

Bitcoin

De laatste keer dat Bitcoin boven de $10.000 stond was rondom 20 september vorig jaar. Het heeft dus al met al bijna 5 maanden geduurd voor we deze belangrijke grens weer doorbroken hebben. Het heeft er al met al alle schijn van dat de lang verwachte Bull Run zijn intrede heeft gedaan.

Nu is het niet zo dat we nu meteen naar de All Time High waardes moeten kijken, die zijn immers nog steeds een 100% stijging van ons vandaan, maar het is wel zo dat we naar de vorige top (~$14.000, omstreeks juni 2019) kunnen gaan klimmen om daar de prijs uit te testen.

Altcoins

Altcoins houden nog steeds gelijke tred al is het wel zo dat de Bitcoin dominantie ietwat is opgelopen naar aanleiding van de toch plotselinge stijgingen over de laatste week.

Opvallende spelers zijn onder andere Tezos (+16%) en KickToken (+40%). Die laatste lijkt een typisch voorbeeld van een klassieke Pump & Dump aangezien deze coin over de laatste 30 dagen met maar liefst 759% in waarde is toegenomen. Dat gaat uiteraard nergens over.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals BTC?

bitvavo

Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht