29 november 2020

Bitcoin weer boven de 7000 dollar: kan de stijging nu wel doorzetten?

Bitcoin is de afgelopen uren stevig aan het stijgen geweest. Zo stevig zelfs, dat de koers momenteel wederom boven de $7.000 uit is gekomen. Het blijft een enorm interessant gevecht om deze 7000 dollar koers nu eindelijk eens vast te kunnen houden, want dit is tot nog toe steeds niet gelukt.

De koers van de grootste cryptomunt is al maanden leidend op de markt en ook nu heeft BTC weer het ‘goede voorbeeld’ gegeven. Het blijkt echter nog steeds welhaast onoverkomelijk om de 7000 grens echt stevig te doorbreken. Telkens wanneer dit lijkt te gebeuren valt de koers toch weer redelijk stevig terug en dat is niet echt gunstig te noemen op de korte termijn.

Niet alleen Bitcoin is momenteel in deze strijd verwikkeld maar ook diverse altcoins hebben op dit moment een belangrijk niveau bereikt, een soort make or break moment lijkt dus ook voor deze coins aangebroken. We hebben het hier in het bijzonder over Ethereum, dat op dit moment ongeveer $169 waard is. Het ‘claimen’ (oftewel het vasthouden van dit level, en er op overtuigende wijze overheen gaan) is nog steeds iets waar ook deze coin mee worstelt.

We gaan het in de komende 24-48 uur in de gaten houden, want de verwachting is dat een grote move steeds dichterbij komt. Houden we het 7000$ niveau vast dan is de kans enorm groot dat we richting de 8000 dollar gaan. Mocht het niveau niet worden vastgehouden dan is het simpelweg een kwestie van tijd voor we weer flink naar beneden moeten kijken, denk dan aan niveau’s rond de $5.800-$6.200.

Crypto-TA-NL heeft op Twitter een update geplaatst waar wij ons wel in kunnen vinden.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals BTC of ETH?

bitvavo

Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

One Ping

  1. Pingback: Bitcoin weer boven de 7000 dollar: kan de stijging nu wel doorzetten? – News Domain | Cryptocoin Start

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht