28 februari 2020
cboe bitcoin futures

Bitcoinmarkt wacht in spanning begin van de future handel af

Vanaf aanstaande maandag 00:00 begint de handel in Bitcoin futures bij beursbedrijf Cboe (Chicago Board Options Exchanges). Daarmee is Cboe een week eerder dan zijn concurrent CME, die vanaf 18 december beleggen in Bitcoin gaat aanbieden in de vorm futures.

De Bitcoin staat misschien wel voor de belangrijkste en spannendste week in de Bitcoin geschiedenis. Hoe gaat de markt reageren op de handel? Dat is de grote vraag.

Cboe Bitcoin XBT

Op de site van Cboe wordt al volop geadverteerd bron: cboe.com

De afgelopen dagen zagen we een enorme stijging van de waarde van Bitcoin. Volgens velen is dit nu al de invloed van de beurs. Handelaren zouden de prijs nu kunnen opdrijven door veel Bitcoin te kopen, vervolgens future contracten te verkopen en daarna ook hun Bitcoin, zodat de prijs omlaag gaat.

De prijsstijging zou echter net zo goed een positieve reactie vanuit de markt op de aankomende handel kunnen zijn. Het vertrouwen in en de aandacht voor Bitcoin groeit met de dag.

We gaan het maandag allemaal zien. Al met al zijn het zeer interessante tijden voor (potentiële) Bitcoin bezitters. De komende weken zouden wel eens veel kunnen gaan vertellen over de toekomst van Bitcoin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geinteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?
Maak gratis een account aan bij Bitvavo!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht

Secured By miniOrange