Cryptomarkt herstelt zich enigszins van de cryptocrash

De cryptomarkt heeft zich enigszins herstelt van de cryptocrash van de afgelopen dagen. De waardes van de grootste cryptomunten zijn zeker nog niet terug op hun oude niveau maar er is wel een duidelijke opwaartse trend waarneembaar over de hele markt.

Op het moment van schrijven staat zelfs de gehele top 100 op coinmarketcap in de groene cijfers. Nu is dit opzich ook niet zo verwonderlijk aangezien er gisteren gigantische verliezen zijn geleden. Toch is het herstel duidelijk waarneembaar.

Of dit herstel tijdelijk is valt overigens niet te zeggen. Sommige analisten denken dat de bodem gisteren bereikt is en dat we vanaf nu weer mooie stijgingen kunnen verwachten. Andere insiders denken dat dit herstel slechts tijdelijk is en dat we nog verder kunnen zakken dan de waardes die gisteren werden aangetikt.

cryptocrash herstel

De gehele top 10 laat een flinke stijging zien. Bron: coinmarketcap

Bitcoin

Het herstel van Bitcoin is, als je het vergelijkt met de rest van de top 10, relatief beperkt. Ten opzichte van gisteren is er momenteel sprake van een stijging van ongeveer 9-10%. Dit is zeker niet heel sterk te noemen, want over de hele markt gezien ligt het herstelniveau rond de 20%.

Twee sterke stijgers

VeChain

VeChain herstelde zeer sterk (+35%). VeChain heeft qua ontwikkeling een zeer sterke januari maand doorgemaakt. Zo werden er diverse samenwerkingsverbanden (met hele grote spelers) aangekondigd. Dit had een sterk effect op de prijs van VEN, waardoor VeChain zelfs tijdens een matig januari (over de gehele markt gezien) een flinke winst boekte.

De laatste samenwerkingsverbanden zijn eigenlijk nog niet eens terug te zien in de prijs van VeChain dus het zou goed kunnen dat de waarde de komende dagen sterk blijft oplopen, op voorwaarde dat de markt zich ook positief ontwikkeld en herstelt.

Walton

Ook Walton kwam goed ‘uit de strijd’ (+42%). Walton (WTC) heeft, vergelijkbaar met VeChain, ook een sterke januarimaand achter de rug. De coin staat er dus goed op en mede daarom is het niet verwonderlijk dat Walton bij de sterkste stijgers hoort.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht