26 mei 2020

Cryptomarkt krijgt harde tik maar zakt (nog) niet door het ijs

Er wordt al een tijdje halsstarrig uitgekeken naar de volgende grote golfbeweging in cryptoland. We berichtten hier onlangs nog over, na een zeer lange periode van zijdelingse prijs ontwikkeling is het een kwestie van tijd voor de weg omhoog of omlaag wordt ingeslagen.

Het lijkt er nu op dat de eerste tekenen niet al te positief zijn, aangezien er gisteren een flinke hap uit de totale marketcap werd genomen, de totale waarde van alle cryptocoins tesamen daalde van ongeveer 220 miljard dollar naar een kleine 200 miljard dollar. Nu is het niet geheel duidelijk of dit komt door een organische beweging of doordat wereldwijd de beurzen grote verliezen meemaakten en dat de cryptomarkt in die zin heeft mee bewogen. Het laatste klinkt in ieder geval aannemelijker.

cryptomarkt daling

Wekenlang is er vrijwel niets gebeurd op de cryptomarkt. Nu lijkt het erop dat de eerste stap is gezet richting de komende golfbeweging. Gaat deze, zoals het nu lijkt, neerwaarts zijn?

Feit is wel dat er in korte tijd veel verlies is geleden en dat crypto dus niet bepaald een ‘store of value’ is gebleken in tijden van economische recessie. Ook Mike Novogratz, een bekende long term investeerder in crypto, deelt deze mening.

Tegelijkertijd is het niet zo dat het nu alarm-fase 1 is. Daarvoor is de daling, hoe scherp ook, toch nog iets te mild geweest. We houden de ontwikkelingen in ieder geval in de gaten, want het belooft hoe dan ook een spannende en rumoerige tijd te worden.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geinteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?
Maak gratis een account aan bij Bitvavo!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht

Secured By miniOrange