Cryptomarkt maakt zich na stevige klappen op voor tweede ronde

Het zijn maar weer eens roerige tijden op de cryptomarkt. Als we naar Bitcoin kijken dan zien we dat er enorme verliezen zijn geleden over de afgelopen paar dagen. Sterker nog, we zijn in minder dan een week tijd van ruim 64.000 dollar gezakt naar 47.000 dollar.

Een daling van 17.000 dollar in minder dan een week! Bitcoin is het overgrote meerendeel van zijn bestaan niet meer dan een paar duizend dollar waard geweest en nu zakt de prijs van BTC met 17.000 in een paar dagen. Het geeft maar weer eens aan hoe hard Bitcoin gestegen is in het afgelopen jaar.

Desalniettemin is het natuurlijk wel zo dat dit een harde klap is. We lijken ons nu op te kunnen gaan maken voor de tweede ronde van dit gevecht. Krijgen we een relatief snel herstel (binnen een dag of 2 weer richting de 53-55K) of moeten we nog verder omlaag kijken (42K) voor we weer enige stabiliteit voorgeschoteld zullen gaan krijgen.

bitcoin crash

Het lijkt er in eerste instantie op dat we de ergste klappen hebben gehad. De prijs van Bitcoin is inmiddels weer boven de 50.000 dollar.

Altcoins

Uiteraard is BTC niet de enige coin die het op dit moment moeilijk heeft. Vrijwel alle altcoins zijn ook aan het ‘bloeden’. Kijk maar eens naar Dogecoin, waarschijnlijk de grootste hypecoin van de afgelopen weken, deze is min of meer gehalveerd in waarde.

Voor altcoins is het herstel over het algemeen wel wat rapper dan voor Bitcoin of de wat grotere altcoins. Zo zien we zelfs nu al dat enkele altcoins zeer snel herstellen van de klappen. Toch is oppassen geblazen. Het heeft er alle schijn van dat we in de komende 24-48 uur wel eens de koers van de komende weken zouden kunnen gaan bepalen.

Geïnteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals BTC?

bitvavo

Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht