Cryptomarkt toont zeer voorzichtig herstel – Bitcoin weer boven de $7000

De ergste schade lijkt op korte termijn geleden op cryptomarkt. Daar waar de waarde van 1 Bitcoin vandaag op sommige exchanges zelfs onder de $6000 kwam heeft de markt zich vanaf het middaguur even hersteld van de gigantische klappen van de afgelopen dagen. De waarde van 1 BTC zit momenteel weer boven de $7000.

Desalniettemin is het veel te vroeg en is het herstel veel te zwak om te kunnen stellen dat dip hiermee op zijn retour is. Het is nog steeds zeer aannemelijk dat de koersen zullen blijven dalen. Sommige technische analisten verwachten dat de bodem van de Bitcoin waarde uit kan komen op ~$5000.

Bitcoin koers herstel

Het lijkt erop dat de cryptomarkt vanaf 12:00 enigszins herstelt van de grote klappen van de afgelopen dagen

Grote onzekerheid

Het is echter ook simpelweg lastig te zeggen wat de markt de komende tijd gaat doen. Van stabiliteit is in de cryptowereld überhaupt weinig sprake maar de bewegingen van de laatste dagen zijn zo extreem dat een prognose over de prijs eigenlijk nogal onzinnig is. Het is afwachten wat de markt de komende tijd zal gaan doen.

Daarnaast is het niet de eerste keer dat de markt (kortstondig) herstelt. Ook vorige week was er sprake van een herstel en leek de weg terug omhoog ingezet. Dat bleek echter een zeer kleine opwaartse beweging waarop (wederom) een grote neerwaartse klap volgde.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht