Cryptomarkt trekt stevig aan

Crypto zit weer in de lift. Nadat de afgelopen weken steeds verder werd afgezakt, wat op het dieptepunt leidde tot een totale marketcap van minder dan 200 miljard dollar, is er nu sprake van een ‘reversal’. De marketcap van de gehele markt is gestegen tot 225 miljard dollar en Bitcoin is door enkele belangrijke weerstandslijnen heen gebroken.

Bitcoin

Bitcoin heeft dit jaar al 4 keer de 6000 dollar grens moeten aantikken om vervolgens weer te bouncen naar hogere levels. Dit is ook in de afgelopen periode weer gebeurd en ook nu is Bitcoin weer (tijdelijk?) uit het slop. Momenteel is 1 BTC een kleine 7000$ waard, een stijging van ruim 16% ten opzichte van 14 augustus.

prijs bitcoin augustus 2018

Bitcoin – nadat voor de 4e keer dit jaar de 6000$ werd aangetikt (op 14 augustus), zijn we eveneens voor de 4e keer dit jaar weer even uit de gevarenzone na een stevige ‘bounce’.

Nano & VeChain blijven stijgen

De altcoins Nano en VeChain springen in het oog. Deze twee hebben in de afgelopen 2 weken enorme winsten geboekt.

nano stijging

Nano – Nano is in de afgelopen 2 weken met maar liefst 450% gestegen (van bodem naar top).

Opvallend is in het geval van Nano ook zeker het handelsvolume (te zien in de grijze staafdiagram onder de grafiek). Dit is in sommige gevallen op dagelijkse basis met maar liefst 3000% gestegen ten opzichte van de periode begin augustus.

VeChain doet het ook uitstekend. De nieuwe VET tokens staan momenteel zelfs op een all-time high, wat overigens natuurlijk niet veel wil zeggen aangezien ze nog geen maand op coinmarketcap staan.

vechain prijs stijging

VeChain – VeChain is minder dan 2 weken verdrievoudigd in waarde. Daar waar VET op het dieptepunt nog slechts 0,006$ waard was is de waarde op het moment van schrijven zo’n 0,018$.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht