Cryptomarkt trekt stevig aan

Crypto zit weer in de lift. Nadat de afgelopen weken steeds verder werd afgezakt, wat op het dieptepunt leidde tot een totale marketcap van minder dan 200 miljard dollar, is er nu sprake van een ‘reversal’. De marketcap van de gehele markt is gestegen tot 225 miljard dollar en Bitcoin is door enkele belangrijke weerstandslijnen heen gebroken.

Bitcoin

Bitcoin heeft dit jaar al 4 keer de 6000 dollar grens moeten aantikken om vervolgens weer te bouncen naar hogere levels. Dit is ook in de afgelopen periode weer gebeurd en ook nu is Bitcoin weer (tijdelijk?) uit het slop. Momenteel is 1 BTC een kleine 7000$ waard, een stijging van ruim 16% ten opzichte van 14 augustus.

prijs bitcoin augustus 2018
Bitcoin – nadat voor de 4e keer dit jaar de 6000$ werd aangetikt (op 14 augustus), zijn we eveneens voor de 4e keer dit jaar weer even uit de gevarenzone na een stevige ‘bounce’.

Nano & VeChain blijven stijgen

De altcoins Nano en VeChain springen in het oog. Deze twee hebben in de afgelopen 2 weken enorme winsten geboekt.

nano stijging
Nano – Nano is in de afgelopen 2 weken met maar liefst 450% gestegen (van bodem naar top).

Opvallend is in het geval van Nano ook zeker het handelsvolume (te zien in de grijze staafdiagram onder de grafiek). Dit is in sommige gevallen op dagelijkse basis met maar liefst 3000% gestegen ten opzichte van de periode begin augustus.

VeChain doet het ook uitstekend. De nieuwe VET tokens staan momenteel zelfs op een all-time high, wat overigens natuurlijk niet veel wil zeggen aangezien ze nog geen maand op coinmarketcap staan.

vechain prijs stijging
VeChain – VeChain is minder dan 2 weken verdrievoudigd in waarde. Daar waar VET op het dieptepunt nog slechts 0,006$ waard was is de waarde op het moment van schrijven zo’n 0,018$.

Geïnteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo
Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

RoubaintoN

Auteur voor cryptocoinsnieuws.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *