29 november 2020

Cryptomarkt wacht volgende grote move af

Er is op dit moment sprake van een ouderwetse Status Quo op de markt. Er is in de afgelopen weken ontzettend veel gebeurd op de financiële wereld en crypto heeft wat dat betreft de dans absoluut niet ontsprongen. Bitcoin heeft in een rollercoaster van epische proporties gezeten.

Desalniettemin bevindt de markt zich momenteel in redelijk rustig vaarwater al lijkt dat wel stilte voor de storm. Met alle ontwikkelingen rondom het Corona virus en de gevolgen die de wereldwijde maatregelen hebben voor de economie lijkt het zeer aannemelijk dat we 2020 economisch gezien in mineur gaan doorbrengen.

Gaan Bitcoin en crypto zich hieraan ontrekken? Dan is de kans groot dat we de komende weken in ieder geval de huidige prijs zullen vasthouden en waarschijnlijk ook weer omhoog zullen gaan kijken richting de 7 tot 8.000 dollar.

Echter lijkt het minstens zo aannemelijk zo niet waarschijnlijker dat Bitcoin, net als de rest van de economie, het toch lastig gaat krijgen en nog verder naar beneden kan gaan qua prijs. Op het moment van schrijven is 1 Bitcoin ongeveer $6.300 waard. In dit laatste scenario lijkt het zeer waarschijnlijk dat de prijs van BTC naar een niveau rondom de $4.500-5000 kan gaan zakken.

Er is op dit moment simpelweg te veel onzekerheid in de wereld en de huidige economische malaise is dan ook geen alledaagse. Het ligt wat ons betreft in de lijn der verwachting dat er toch heel veel mensen zijn die dezer dagen voor liquiditeit zullen kiezen.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals BTC?

bitvavo
Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht