Dan Bilzerian is weer aan boord: “time to get back into crypto”

Social media fenomeen Dan Bilzerian gelooft dat het weer tijd is om ‘back into crypto’ te gaan. Bilzerian melde dit aan de wereld en aan zijn miljoenen volgers middels een tweet. Overigens heeft de bekende pokeraar zich al vaker uitgelaten over cryptovaluta, naar eigen zeggen heeft hij zelfs op het hoogtepunt zijn bezit verkocht.

Uiteraard zeggen enkele tweets van een bekende social media influencer opzichzelf niet zo heel veel. Maar wij denken dat het wel degelijk aangeeft dat het sentiment op een positieve manier aan het veranderen is. Er zijn meerdere voorbeelden aan te halen van mensen die als het ware uit hun crypto winterslaap zijn gekomen, hetgeen laat zien dat er een ommezwaai heeft plaatsgevonden.

Bekijk hieronder een beknopte samenvatting van de Crypto Zielenroerselen van de Amerikaan:

Geïnteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo
Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

RoubaintoN

Auteur voor cryptocoinsnieuws.nl.