Fikse terugslag voor Bitcoin en crypto

Na enkele weken van enorme opwaartse beweging is het nu toch vrij plotseling tijd voor een stevig pas op de plaats. Dit geldt met name voor altcoins maar ook Bitcoin moet het enigszins ontgelden over de laatste 24 uur. Op het moment van schrijven is de totale cryptomarketcap ongeveer 275 miljard dollar, een daling van maar liefst 30 miljard dollar ten opzichte van enkele dagen geleden.

Bitcoin

Vreemd genoeg lijkt Bitcoin relatief gezien nog het minste last te hebben van deze terugslag, al wil dat niet zeggen dat het de grootste cryptomunt voor de wind gaat. Op het moment van schrijven is 1 Bitcoin ongeveer $9.500 waard, een daling van liefst 1000 dollar over iets meer dan 24 uur.

Dit alles was desondanks wel te verwachten. De markt is nog steeds bullish maar het is gewoon een feit dat markten zich niet in rechte lijnen omhoog ontwikkelingen. Enige terugslag is altijd te verwachten.

Altcoins

De meeste altcoins zijn stevig terrein aan het verliezen terwijl we dit artikel schrijven. Diverse spelers noteren verliezen van meer dan 15% en vrijwel alle altcoins boeten steviger in dan Bitcoin. Als een gevolg hiervan is de Bitcoin dominantie weer aan het oplopen.

Wij verwachten rumoerige tijden de komende 24 uur. Gaat de markt reageren met een harde ‘bounce’ of zakken we nog verder weg in het berenmoeras?

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

bitvavo

Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht