29 november 2020

Gunstige voortekenen op de markt, kan Bitcoin definitief doorbreken?

Het zijn ronduit interessante tijden op de markt. Momenteel staat de koers van Bitcoin ‘op springen’ en het heeft er veel schijn van dat we het zogeheten ‘Bullish Momentum‘ waar we het vorige week over hadden nu toch echt in werking gaan zien.

Op het moment van schrijven is 1 Bitcoin ongeveer $7.150 waard. Dit is een level dat een stukje hoger ligt dan de weerstandslijn waar de grootste cryptomunt maar niet doorheen wil breken. Nu wil dat in theorie zeggen dat Bitcoin is uitgebroken maar we houden wel een slag om de arm. Het is namelijk niet voor het eerst dat we op dit niveau zijn aanbeland.

Wel is het zo dat de algemene verwachting eind vorige week zo was, dat de meeste analisten het erover eens waren dat de koers naar beneden zou gaan over het afgelopen weekend. Dat gebeurde verassend genoeg dus niet en nu lijken de ‘bulls’ de beste kaarten te hebben.

Wat we nu in een positief scenario zouden willen zien is een zeer sterke doorbraak vanaf het huidige niveau. Daar lijkt het op dit moment nog iets te vroeg voor maar het is absoluut een zeer interessant niveau om in de gaten te houden voor traders.

Altcoins

Over altcoins kunnen we in deze periode relatief kort van stof zijn: hier gebeurt namelijk weinig. Vrijwel alle grote altcoins volgen het pad dat Bitcoin momenteel bewandeld en er is op dit moment dus weinig ruimte voor spannende altcoin ontwikkelingen.

Bitcoin’s dominantie ligt nog steeds op een vrij hoog niveau (64.5%) en de verwachting is dat altcoins het in de komende periode in ieder geval niet beter zullen gaan doen dan BTC.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals BTC?

bitvavo

Bitvavo – De meest complete Crypto Exchange van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen, extreem lage transactiekosten en een groot aanbod.

Verhandel op Crypto Exchange Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

One Ping

  1. Pingback: Bitcoin weer boven de 7000 dollar: kan de stijging nu wel doorzetten? – News Domain | Cryptocoin Start

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht