Marktupdate 11 oktober: kan winst worden behouden?

De afgelopen dagen werden er mooien winsten geboekt op de cryptomarkt. Met name afgelopen woensdag was er sprake van een aardige toename van handelsvolume en positief sentiment wat ervoor zorgde dat de prijzen sterk werden opgedreven. Wat is nu de volgende stap?

Bitcoin

Bitcoin is op het moment van schrijven ongeveer $8.400 waard. Dat is nog steeds aanzienlijk hoger dan een week geleden maar staat in schril contrast tot de welhaast aangetikte $8.700 afgelopen van vanmorgen. Een stijging is echter nog steeds een stijging. Als Bitcoin nu van weerstand naar ondersteuning zou kunnen gaan (grofweg het level rond de $8.400) dan is de kans groot dat er in de komende dagen omhoog kan worden gekeken. Een interessante ontwikkeling.

Altcoins

Alts zijn nog steeds aan het inlopen op Bitcoin. Momenteel ligt het dominantiepercentage rond de 66%, terwijl het in de afgelopen maanden dikwijls (ruim) over de 70% is geweest. Dat is natuurlijk prettig om te constateren. De markt is er simpelweg bij gebaat als altcoins vaker worden verhandeld en al helemaal als dat ‘ten koste’ gaat van Bitcoin. Ethereum schurkte even tegen de 200$ aan maar heeft deze belangrijke grens niet weten te doorbreken. Hetzelfde geldt voor Ripple, al hebben we het dan over 0,30 cent. Deze belangrijke grens wil XRP maar niet kunnen doorbreken en dus is 1 XRP momenteel nog steeds minder dan 30 cent waard, te weten: $0,27.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht