27 oktober 2020

Marktupdate (12 augustus): Patstelling op de markt

Er is sprake van een soortement van ‘patstelling’ op de markt. Er gebeurd relatief weinig maar het lijkt er sterk op dat dit een soort ‘stilte voor de storm’ is. Er borrelt iets op de cryptomarkt. Zou het kunnen dat er een grote move aanstaande is? We praten je bij in onze marktupdate.

Bitcoin

De situatie blijft voor Bitcoin tamelijk onveranderd ten opzichte van de laatste update, al is het wel zo dat de grootste en meest bekende cryptomunt even een kleine pas op de plaatst heeft moeten maken qua waarde. Het is namelijk zo dat Bitcoin een klein 500 dollar minder waard is geworden ten opzichte van enkele dagen geleden. Waar dit precies door veroorzaakt is, dat is niet geheel duidelijk.

Wel is het zo dat het handelsvolume relatief laag ligt over de afgelopen periode. Dit zou er toe kunnen leiden dat er voorlopig nog even geen nieuwe hoogtes gaan worden bereikt.

Altcoins

Door de waardevermindering aan de kant van BTC is het voor altcoins voor het eerst in tijden weer eens gelukt om in te lopen op Bitcoin. Zo is het dominantie percentage van Bitcoin nu iets lager (68.5%) en dus is er wellicht wat ruimte voor groei van de ‘alts’.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

One Ping

  1. Pingback: Marktupdate (12 augustus): Patstelling op de markt | CryptoProfile - Rating the Bench

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht