27 mei 2020

Marktupdate (13-6-2019): Is een scherpe move aanstaande?

Een nieuwe dag, een nieuwe crypto marktupdate. We gaan ons vandaag focussen op de meest opvallende cryptocoins van de dag alsmede natuurlijk de grote en bekende cryptomunten. Het valt op dat we vandaag een stap vooruit hebben gezet die wel eens de opmaat zou kunnen zijn voor meer groei op korte termijn.

Bitcoin

Te beginnen bij Bitcoin. Daar waar we eergisteren nog meldden dat de grootste cryptomunt schommelde rond de $7.800 daar zijn we nu opeens beland op een niveau dat een flink stuk hoger ligt. Momenteel is 1 Bitcoin ongeveer $8.250 waard, een stijging van grofweg 450 dollar. De correctie die een kleine 10 dagen geleden werd ingezet is momenteel dus weer min of meer teniet gedaan, in positieve zin.

Het relatief sterke herstel is een gunstig teken en de kans is dan ook vrij groot dat we op korte termijn wel eens wat verder omhoog zouden gaan kijken. De grens van $8.200 was en is namelijk een behoorlijk stevig weerstandsniveau en het lijkt erop dat we erg dichtbij bij een uitbraak in de buurt zitten.

Ethereum

Ethereum is, als we naar de laatste dagen kijken, een van de best presterende altcoins. Tenminste als we kijken naar de altcoins met een grote marketcap. De op een na grootste cryptomunt is de afgelopen dagen flink gestegen. Daar waar de prijs maandag niet verder kwam dan 240 dollar daar zijn we nu beland op een niveau dat rond de 260 dollar ligt.

Ethereum is op deze manier alweer bijna in de buurt van de hoge waardes van de afgelopen termijn. Ethereum kwam namelijk rond 30 mei op ongeveer 280 dollar.

Er wordt nu al sinds het ‘einde van de bearmarket’ gesproken over Ethereum’s opmars richting de 300 dollar. Of deze psychologisch belangrijke grens ook op korte termijn doorbroken kan worden is maar zeer de vraag en een en ander hangt sterk af van de koers die Bitcoin de komende tijd gaat bevaren.

Als Bitcoin sterk blijft stijgen dan is de kans groot dat dit ten koste gaat van altcoins zoals Ethereum. Mocht Bitcoin echter in de komende periode in de zelfde prijs ‘range’ blijven hangen dan zouden altcoins wel eens een run kunnen gaan maken. We houden dit natuurlijk scherp in de gaten.

Aurora

Een van de opvallendste coins van de afgelopen tijd is toch wel Aurora. In onze vorige update bespraken we de coin Aurora. Deze vertoont nu al dagenlang een zeer opmerkelijk patroon en nadat we afgelopen dinsdag al berichtten over de koersstijging en onze verwachting terugslag daar is nu een zeer interessant patroon zich aan het ontwikkelen.

De koers is namelijk blijven stijgen tot een hoogte van maar liefst $0,05. Dit is een stijging van maar liefst 100% ten opzichte van slechts enkele dagen hiervoor. Of er aan de stijging ook echt fundamentele redenen ten grondslag liggen is de vraag maar onderstaande grafiek is in in ieder geval wel op z’n minst interessant te noemen.

aurora prijs

Share

2 Pings & Trackbacks

  1. Pingback: Marktupdate (16-6-2019): Bitcoin is naar boven uitgebroken, altcoins blijven achter - Dutch Crypto Talk

  2. Pingback: Marktupdate (16-6-2019): Bitcoin is naar boven uitgebroken, altcoins blijven achter – News Domain | Cryptocoin Start

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geinteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?
Maak gratis een account aan bij Bitvavo!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht

Secured By miniOrange