11 juli 2020

Marktupdate (15 juli 2019): Cryptomarkt krijgt optater

In deze marktupdate gaan we kijken naar wat er over de afgelopen gebeurd is op de markt. Ook lichten we enkele belangrijke coins eruit en kijken we uit naar de toekomst. Wat staat ons te wachten?

Bitcoin

We beginnen uiteraard met Bitcoin. De grootste en meest bekende cryptomunt is teruggevallen tot ongeveer $10.200. De vraag is nu of Bitcoin boven de 10.000 dollar blijft. Mocht dat niet lukken dan is de kans op stevige schade aanzienlijk.

bitcoin maand

Het is een bijzonder roerige maand geweest voor Bitcoin. Pieken tot ruim boven de $13.000 maar tegelijkertijd ook flinke vervallen tot $10.000.

Ethereum

ETH heeft het op het moment zeer zwaar. 1 Ether is momenteel ongeveer 220 dollar waard. Een vermindering van ruim 35% ten opzichte van de top van enkele weken geleden. De vraag is of ETH het belangrijke steunniveau van 200 dollar vast kan gaan houden.

VeChain

Ook VeChain maakt niet bepaald florissante weken door. Daar schreven we vorige week nog een artikel over. Nu lijkt er nog een schepje bovenop te zijn gegaan, in negatieve zin. 1 VET is momenteel nog maar 0,005$ waard. Het laagste punt sinds eind maart.

Het herstel van de markt van de afgelopen maanden is in principe dus compleet voorbij gegaan aan VeChain. Tegelijkertijd is dit ook een interessant instapmoment maar het is de vraag of de bodem al wel in zicht is. VeChain heeft het in ieder geval niet makkelijk.

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geinteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?
Maak gratis een account aan bij Bitvavo!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht