14 juli 2020

Marktupdate (17 januari): pas op de plaats voor meer groei

De weg naar boven lijkt ‘definitief’ ingezet. Tussen haakjes uiteraard, want het betreft immers nog altijd de cryptomarkt. Toch lijkt er op de korte termijn wel enige aanleiding voor een zogeheten pas op de plaats. Bitcoin”s prijs is in korte tijd met bijna 40% toegenomen en ook de rest van de markt zit niet stil (in tegendeel). Nu enkele belangrijke weerstanden zijn doorbroken lijkt het tijd voor enige terugval.

Bitcoin

Op het moment van schrijven is Bitcoin ongeveer $8.850 waard. Een enorme stijging ten opzichte van het begin van het jaar. Vanmorgen werd zelfs voor korte tijd even de grens van $9.000 doorbroken. Een belangrijke psychologische grens die er ook voor zorgde dat Bitcoin niet veel verder kwam dan dat punt.

Voorlopig is de verwachting dat Bitcoin zich ergens in de range van $8.400-$8.900 gaat bevinden. Alles daarboven of daaronder zal duidelijk op een uitbraak, waarna er waarschijnlijk ruimte is voor meer groei dan wel verlies. Het momentum is echter opwaarts dus wij verwachten dat BTC voorlopig vooruit zal kunnen blijven gaan.

Altcoins

Een van de meest opvallende altcoins, althans gezien de afgelopen paar dagen, is toch wel Ethereum Classic. Deze welhaast vergeten hard fork van Ethereum steeg over de afgelopen week met maar liefst 112% en staat nu fier in de top 10 op CoinMarketCap, een behoorlijke prestatie voor een coin wiens bestaansrecht (feitelijk nog steeds) geregeld in twijfel wordt getrokken.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geinteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?
Maak gratis een account aan bij Bitvavo!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht