6 april 2020

Marktupdate (17 september): Altcoins starten opmars

Er is sprake van een bepaalde ommezwaai op de markt. Bitcoin is de laatste dagen terein aan het inleveren ten opzichte van altcoins, dit is relatief opvallend te noemen aangezien een langere periode van deze tendens alweer een flinke tijd geleden is. In deze marktupdate praten we je bij over de ontwikkelingen.

Bitcoin

Het lijkt erop dat Bitcoin’s dominantie een voorlopig hoogtepunt heeft bereikt rondom de 71%. Dit werd begin september bereikt maar nu is het zo dat het dominantie percentage sindsdien aan het aflopen is. Dit terwijl de BTC prijs niet bepaald gelijke tred houdt.

1 Bitcoin is op het moment $10.200 waard. Hiermee is BTC waardevast gebleken over de afgelopen periode.

Altcoins

Al het bovenstaande wil alleen maar aangeven hoe goed altcoins het momenteel doen. Is er sprake van ‘alt seizoen’? Dat is de vraag maar het staat wel vast dat altcoins terein aan het winnen zijn. En flink ook. Opvallendste stijger binnen de ‘top 10’ is Ripple. XRP is over de afgelopen 24 uur met maar liefst 12.3% gestegen.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geinteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?
Maak gratis een account aan bij Bitvavo!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht

Secured By miniOrange