25 september 2020

Marktupdate (2 september): Bitcoin herstelt enigszins

Er is weer sprake van enig optimisme op de markt. Bitcoin is zich aan het herstellen en het lijkt erop dat altcoins enigszins kunnen volgen. In deze marktupdate praten we je bij over de ontwikkelingen op de markt. Kunnen we weer omhoog kijken?

Bitcoin

Bitcoin is momenteel ongeveer $9.850 waard. Dit houdt in dat BTC stevig gestegen is ten opzichte van 24 uur geleden. De weg naar beneden is in ieder geval voor even weer afgewend. Sterker nog, de (soort van) legendarische analist Peter Brandt heeft weer eens iets over Bitcoin gebrult. Hij geeft aan dat BTC de 4e parabolic phase is ingegaan. Dit zou volgens hem erop kunnen duiden dat we (ver) omhoog kunnen gaan kijken. De timeframes zijn hierbij natuurlijk wel erg long term, wij verwachten op de korte tot middenlange termijn weining schokkende ontwikkelingen.

Altcoins

Altcoins volgen het goede Bitcoin voorbeeld maar blijven nog steeds een klein beetje achter. Het BTC dominantie percentage kruipt richting de 70%. Mocht het dominantie percentage van 70% daadwerkelijk worden doorbroken dan zou dit de eerste keer zijn in ruim 2.5 jaar.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht