Marktupdate (20 januari): Verwachte terugval is hier, what’s next?

Na een periode van sterke groei op de cryptomarkt was er gisteren opeens sprake van een flinke ‘dump’. De prijs van Bitcoin daalde in zeer korte tijd met met maar liefst 7% (ongeveer 500 dollar). Momenteel is 1 Bitcoin ongeveer $8.600 waard.

Bitcoin

Bitcoin was korte tijd meer dan $9.200 waard. Dat was echter inderdaad maar van een zeer korte duur, gisterenmiddag sloeg het ‘noodlot’ toe, de prijs zakte ineen en wat overbleef was een Bitcoin waarde van omstreeks $8.600.

Volgens de meeste analisten was een dergelijke terugval te verwachten nadat we in zeer korte tijd zagen dat Bitcoin praktisch 40% in waarde was toegenomen. De vraag is nu of deze terugval tijdelijk was of dat we nu weer verder omlaag moeten gaan kijken. De tijd zal het leren.

Altcoins

Altcoins houden gelijke tred met Bitcoin. Dat houdt in dat ook de meeste altcoins gisteren een flinke opdoffer te verwerken kregen. Enkele altcoins ontsprongen de dans en het valt ook op dat een coin als Bitcoin SV nog steeds ruim 75% in de plus staat ten opzichte van 7 dagen geleden.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geïnteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandelt.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht