6 april 2020
bitcoin crypto bodem

Marktupdate (20 november): Verliezen op de cryptomarkt worden groter

Het is bepaald geen gunstige tijd op de cryptomarkt. Nadat we onlangs nog positief berichtten over een opwaartse trend en de klim richting de $10.000 daar zijn we nu helaas toch weer genoodzaakt om op de korte termijn redelijk bearish te zijn. Bitcoin is momenteel bezig met het verdedigen van de laatste steunniveaus.

Bitcoin

Bitcoin is op dit moment ongeveer $8.200 waard. Dat is een flink stuk lager dan de kleine $9.000 die we vorige week nog aantikten. Een daling van zo’n 7.5% is dus de ietwat pijnlijke conclusie na een week handel. De vraag is maar of het hierbij blijft.

bitcoin prijs update

De teloorgang is namelijk wel degelijk enigszins ingezet. Het is zo dat de kans dat Bitcoin verder weg gaat zakken simpelweg redelijk aanneembaar is. Het steunniveau rond de $8.000 is een belangrijke. Mocht deze niet vastgehouden kunnen worden dan is de kans bijzonder groot dat we terug zullen zakken tot rond de $7.500-$7.700.

Altcoins

Voor Altcoins geldt in principe hetzelfde als voor Bitcoin. De meeste coins lopen momenteel behoorlijk stevig terug. Kijken we bijvoorbeeld naar VeChain, de hardste stijger van vorige week, dan valt op dat deze coin aardig aan het onderuit gaan is. Dit is natuurlijk ook niet meer dan logisch.

De markt is momenteel ‘bearish’. De vraag is of er nog een kleine eindejaarsrally in zit, zoals dat in afgelopen jaren vaak het geval is geweest. We gaan het zien.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo

Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geinteresseerd in het kopen van Cryptovaluta?
Maak gratis een account aan bij Bitvavo!

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal geen transactiekosten over de eerste €1.000 die je verhandeld.

bitvavo


Nee, dank je
Sluit dit bericht

Secured By miniOrange